Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zrakoplov koji je prevozio ukrajinskog premijera Arsenija Jatsenjuka, prisilno je sletio zbog dojave o terorističkoj prijetnji.


Redovna linija zrakoplova koji je prometovao iz Bruxellsea prema Beču, prevozio je i ukrajinskog premijera Arsenija Jatsenjuka koji je u Belgiji bio na sastanku čelnika EU radi rješavanja krize u Ukrajini, piše WSJ.

Vezani članci Obračun bogataša Bivša misica potukla se na ljetovanju: Bogataši se obračunali bez imalo srama, a sve zbog parkinga... Avion prepun putnika zbog kvara hitno sletio na nos, plamen osvijetlio cijelu pistu (Screenshot YouTube) Hitno slijetanje: Avion prepun putnika zbog kvara sletio na nos, plamen osvijetlio cijelu pistu

Dok je zrakoplov bio u zraku, netko je dojavio da se u njemu nalazi terorist. Zrakoplov je prisilno sletio i pregledala ga je austrijska antiteroristička jedinica, potvrdio je tamošnji ministar unutarnjih poslova Karl-Heinz Grundböck.

Jacenjuk: Referendum o Krimu nelegitimna je odluka

Ispitani su i putnici te je ustvrđeno kako opasnosti nema, a Jatsenjuk je čak uspio i uhvatiti svoj let iz Beča za Kijev.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook