Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mislili smo da će biti manji'

Prirodnim putem rodila dječaka teškog 6,23 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako stara samo tjedan dana, beba Asher Stewardson iz Iowe puni naslovnice. Razlog tome jest činjenica što je Asher po rođenju težio 6,23 kilograma.

Tako je beba Asher potukla rekord do sada najteže bebe Judaha, koji je bio 0,45 kg lakši, piše Reuters. Asherova majka Kendall Stewardson kaže kako je njezina beba izgledala puno manja na ultrazvuku.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć pomogla poroditi bebu lijepe vijesti iz međimurja Nije bilo vremena da stignu do bolnice: Tim hitne pomoći pomogao poroditi bebu Slika nije dostupna Teški od 0,7 do 1 kilogram U samo tri minute na svijet došle šestorke, pomagalo 50 osoba!

'Kada se rodio svi smo mislili da će biti manji, no kada smo ga izmjerili, vidjeli smo da je 7,62 centimetra dulji nego što smo pretpostavljali', ispričala je majka.

>> Pala u nesvijest i taj tren joj oteli 6-mjesečnu bebu

Asherova veličina zaprepastila je medicinske sestre, koje su navikle gledati puno manje bebe. 'Zaista je čudno što beba rođena tako velika', rekle su. Još je čudnije što je Kendall bebu nakon šest sati rodila bez epiduralne anestezije.

'Kada god netko čuje za ovaj slučaj, kaže 'o moj bože!'. A moja supruga definitivno je heroj', rekao je Kendallin suprug Joshua. Ona iskustvo poroda opisuje kao 'čudesno'.

'Svi dvoje kada vide koliki je Asher, no meni se ne čini tako i mislim da porod nije bio ništa gori nego što je to uobičajeno. Moj sin je zaista sladak i za njega se isplatilo pomučiti se', zaključila je. Medicinske sestre vjeruju da je Asher najveća beba ikada rođena bez carskog reza u povijesti bolnice. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene