Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko se zadnji smije...

KRALJIČIN STRAŽAR UPERIO PUŠKU U TURISTA Evo i zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjetitelju je sve bilo smiješno, ali samo u početku.

Poznato je da turisti tijekom posjeta poznatoj 'Kraljičinoj gardi' u Londonu vole zabilježiti ovaj trenutak fotografijom ili snimkom. Stražari naime imaju pravila o ponašanju i nije im dozvoljeno nepotrebno komunicirati s prolaznicima, a posjetitelji ih svakodnevno nastoje isprovocirati i testirati njihovo poznato strpljenje i živce.

No, jedan posjetitelj je ipak pretjerao, pa je na YouTube tako objavljena snimka situacije u kojoj je zaštitar u jednom trenutku zaprijetio turistu oružjem.

Posjetitelj se s njim naime šalio tako što ga je pratio u stopu, no onda je stavio svoju ruku na njegovo rame, čime je očito pretjerao. Čim je zaštitar uzviknuo 'Odmakni se od Kraljičine garde!' i uperio pušku prema njemu, izgubio se u roku sekunde.

Kraljičina garda pregazila turista kao brzi vlak Zagreb - Vinkovci

Pripadnici ove postrojbe već neko vrijeme gube strpljenje s turistima koji godinama izvode razne situacije kako bi se nasmijali na njihov račun, ali u šali često pokažu veliko nepoštovanje i neopreznost jer vojnici koji su možda zanimljivi 'za vidjeti' u svojim svečanim odorama ipak samo rade svoj posao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene