Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Princa Andrewa presreli su u vrtovima Buckinghamske palače policajci nervozni zbog pojačane sigurnosti nakon nedavnog pokušaja provale, javlja policija.


Vojvodi od Yorka, trećem djetetu kraljice Elizabete II., prišla su dva naoružana policajca dok se u srijedu šetao kraljevskom rezidencijom u Londonu, izjavio je u subotu navečer glasnogovornik Scotland Yarda.

Glasnogovornik je opovrgao informaciju jednog dnevnika prema kojoj su policajci uperili oružje u 53-godišnjeg vojvodu i naredili mu da legne na tlo.

Vezani članci HMS Defender, ilustracija Rusi tvrde da su ispalili hice i bombe na britanski brod, Velika Britanija niječe incident Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) Pokušaj teškog ubojstva u Puli: Nakon verbalnog sukoba oštrim predmetom ozlijedio 37-godišnjakinju

>> Nećete vjerovati gdje su pokušali provaliti?!

'U srijedu, 4. rujna, oko 18 sati, dva uniformirana policajca približila su se muškarcu u vrtovima Buckinghamske palače kako bi provjerili njegov identitet', objasnio je glasnogovornik dodajući da nije korišteno ni oružje ni sila.

Buckinghamska palača odbila je komentirati događaj.

U ponedjeljak je policija uhitila dva muškarca osumnjičena da su željeli provaliti u rezidenciju kraljice Elizabete II. u Londonu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook