Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuirali stotine ljudi

Prijavio lažnu bombu jer je kasnio na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Z. iz Beograda uhićen je zbog osnovane sumnje da je 7. rujna lažno prijavio da je u zgradi beograske Hitne pomoći postavljena bomba jer je - kasnio na posao!

29-godišnjak je u ponedeljak kasnio na posao, pa je oko 13 sati nazvao policiju i rekao da je bomba u centru Hitne pomoći, piše Press. 'Rekao je da je u zgradi Hitne pomoći postavljena bomba nakon čega je objekt evakuiran. Nakon detaljne istrage policija je uhitila Davora Z. koji je nakon ispitivanja u policiji zadržan u pritvoru i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je izazvao opću opasnost i paniku', priopćeno je iz policije.

Pročitajte i ovo Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila Ilustracija ISTRAGA U TIJEKU VIDEO Zbog dojave o bombi evakuirane tri zagrebačke škole i vrtić: Dojavitelj uhićen i priveden

Strah od šefa

Mladić inače radi u privatnoj tvrtki koja se bavi ugradnjom PVC stolarije i policajcima je objasnio da ima strogog šefa kojem nije smio reći da kasni jer mu se to već dogodilo nekoliko puta. Kupio je novu karticu za mobitel i nazvao 92 a potom je svojem šefu rekao kako nije mogao doći na vrijeme na posao jer je uletio u prometnu gužvu u prometu zbog evakuacije zgrade Hitne pomoći.

Evakuirana zgrada

Beogradska policija je prije tri dana evakuirala zgradu Hitne medicinske pomoći nakon dojave da je u zgradi postavljena bomba. Bolnica u nijednom trenutku nije prestala raditi, niti su kirurzi prekinuli s operacijama, ali zgradu su morali napustiti posjetitelji i bolesnici s nekih odjela. Ove godine beogradskoj policiji je lažno dojavljeno 117 podmetnutih bombi. Najviše dojava odnosilo se na zgradu Palače pravde, koja je evakuirana prošle godine čak 77 puta, a ove godine šest. Pošto su ovakve lažne dojave postale vrlo česte, beogradska policija je pojačala mjere zaštite.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene