Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Davor Z. iz Beograda uhićen je zbog osnovane sumnje da je 7. rujna lažno prijavio da je u zgradi beograske Hitne pomoći postavljena bomba jer je - kasnio na posao!


29-godišnjak je u ponedeljak kasnio na posao, pa je oko 13 sati nazvao policiju i rekao da je bomba u centru Hitne pomoći, piše Press. 'Rekao je da je u zgradi Hitne pomoći postavljena bomba nakon čega je objekt evakuiran. Nakon detaljne istrage policija je uhitila Davora Z. koji je nakon ispitivanja u policiji zadržan u pritvoru i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je izazvao opću opasnost i paniku', priopćeno je iz policije.

Strah od šefa

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Policija zbog dojave o bombi hitno evakuirala stanare i zatvorila ulicu, ništa nisu pronašli Slika nije dostupna Dojavu o bombi u školi u Čakovcu izmislio je učenik zbog ispita

Mladić inače radi u privatnoj tvrtki koja se bavi ugradnjom PVC stolarije i policajcima je objasnio da ima strogog šefa kojem nije smio reći da kasni jer mu se to već dogodilo nekoliko puta. Kupio je novu karticu za mobitel i nazvao 92 a potom je svojem šefu rekao kako nije mogao doći na vrijeme na posao jer je uletio u prometnu gužvu u prometu zbog evakuacije zgrade Hitne pomoći.

Evakuirana zgrada

Beogradska policija je prije tri dana evakuirala zgradu Hitne medicinske pomoći nakon dojave da je u zgradi postavljena bomba. Bolnica u nijednom trenutku nije prestala raditi, niti su kirurzi prekinuli s operacijama, ali zgradu su morali napustiti posjetitelji i bolesnici s nekih odjela. Ove godine beogradskoj policiji je lažno dojavljeno 117 podmetnutih bombi. Najviše dojava odnosilo se na zgradu Palače pravde, koja je evakuirana prošle godine čak 77 puta, a ove godine šest. Pošto su ovakve lažne dojave postale vrlo česte, beogradska policija je pojačala mjere zaštite.