Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preživjeli pad dizala sa 11 kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tročlana obitelj iz Herceg Novog proteklu je nedjelju čudom preživjela propadanje dizala sa 11 kata u prizemlje zgrade u kojoj žive. Otac, majka i sin doslovce su prošli bez ogrebotine.

Opisujuću nezgodu članovi obitelji Bakica ispričali su da se  'čulo kako se nešto otkvačilo' te da je dizalo s kojim su se spuštali sa 11 kata zgrade nakon toga poletjelo prema prizemlju, zaustavivši se uz snažan udarac na tlu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija spasili ih vatrogasci Drama u sportskoj dvorani! Djeca s trenerom zaglavila u dizalu, osmero ih završilo u bolnici Žena u liftu Pronašli je nakon tri dana VIDEO Strava u zračnoj luci: Žena u liftu napravila kobnu pogrešku

Iz podgoričke firme 'Montenegro-lift', koja godinama održava dizalo, kaže da je do incidenta najvjerojatnije došlo zbog proklizavanja kočnica što je naglo povećalo brzinu pada dizala. 

Iz 'Montenegro-lifta' kažu da se dizalo u kojem se zbio incident redovito servisira i da je nakon poziva stanara u ponedjeljak obavljena još jedan kontrola.  

Ovo nije prva nezgoda s propadanjem dizala u Herceg Novom. Prije pet godina sličnu je nezgodu preživio bivši košarkaš, a nedavno je direktor Budućnosti Gavrilo Pajović pao s dizalom sa sedmog kata luksuznog hotela Plaža.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene