Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na granici Njemačke i Francuske

Prevrnuo se brod na Rajni: Poginulo troje ljudi, među njima i dijete, traje potraga za još jednim djetetom

Rajna (Foto: AFP)
Rajna (Foto: AFP) Foto: Afp
U tijeku je akcija francuskih i njemačkih spasioca koji traže dijete nestalo u Rajni nakon prevrtanja broda.

Tri osobe su poginule, među njima i jedno dijete, u Rajni nakon što se mali brod prevrnuo na toj rijeci na granici Njemačke i Francuske. Spasioci tragaju za još jednim djetetom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti"

Francuska spasilačka služba za regiju Donje Rajne objavom na Twitteru objavila je da su helikopteri, ronioci, policija i vatrogasci uključeni u ovu opsežnu potragu.

Pomažu im i kolege iz Njemačke, javlja AP.

Policija je potvrdila da je brod s njemačke obale krenuo u četvrtak ujutro. U njemu je bilo četvero ljudi. Potonuo je u blizini obale francuskog grada Gerstheima. Nije još jasno što je uzrokovalo potonuće.

Aktualno Tragedija u Budimpešti: Uhićen kapetan kruzera koji se sudario s brodicom Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Budimpešta dan nakon nesreće (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Nesreća u Budimpešti (Foto: GERGELY BESENYEI / AFP) Nesreća u Budimpešti (Foto: GERGELY BESENYEI / AFP) Foto: GERGELY BESENYEI / AFP Nesreća u Budimpešti (Foto: GERGELY BESENYEI / AFP) Nesreća u Budimpešti (Foto: GERGELY BESENYEI / AFP) Foto: GERGELY BESENYEI / AFP +4 Stotine ljudi spašava ljude u Budimpešti (GERGELY BESENYEI / AFP) Svijet Tragedija u Budimpešti: Uhićen kapetan kruzera koji se sudario s brodicom 1/10 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene