Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnje i uznemiravanja

Preuzeo broj ubojice 17-godišnjeg mladića...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je Junior Alexsander Guy aktivirao broj svog novog mobitela nije ni slutio što ga očekuje.

Od trenutka kada je uključio mobitel pozivi nisu prestajali pristizati. Bilo je tu svega, od prijetnji smrću, uznemiravanja i optuživanja za ubojstvo . 'Zaslužuješ umrijeti' ili ' Ubojico', samo su neki od poziva koje je primio.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Ispostavilo se da je broj koji je Guy dobio u T- Mobileu pripadao Zimmermanu, ubojici 17-godišnjeg dječaka Trayvon Martina. Zimmerman je ubio nenaoružanog Martina i branio se samoobranom. Čitav slučaj je izazvao bujicu reakcija javnosti.

Njegov broj je postao javno dostupan kada je objavljena snimka poziva policiji. Zimmerman je nakon toga odlučio isključiti broj. Guy je u razdoblju od tjedan dana uspio skupiti 70 prijetećih poziva na svom novom mobitelu, nakon čega ga je ugasio i angažirao odvjetnika.

U T- Mobileu su odbili platiti kompenzaciju koju su Guy i njegov odvjetnik zatražili i odlučili su u potpunosti isključiti taj broj mobitela da nitko drugi ne bi proživljavao što i nesretni Guy.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene