Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se htjela prostituirati

Pretukli snahu (15), iščupali joj nokte i 5 mjeseci je držali zaključanu u WC-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Afganistanska policija spasila je 15-godišnju Sahar Gul koju je suprugova obitelj pretukla i više od 5 mjeseci držala zatočenu u WC-u u podrumu jer se usprotivila njihovoj želji da se bavi prostitucijom.

15-godišnjakinja je pronađena u ponedjeljak, nakon što su njezini roditelji policiji prijavili nestanak.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno osuđen Pijani otac vrijeđao i dirao maloljetnu kćer: "Bolje da sam te izd*kao u WC-u nego što sam te napravio" Slika nije dostupna VIŠE PUTA JE ZLOSTAVLJAO Užas u Ogulinu: 59-godišnjak pokušao zadaviti suprugu, spasio je prolaznik

'Bila je pretučena, iščupali su joj nokte i ruka joj je bila slomljena', kazao je šef policije Fazel Rahman za AFP. Dodao je kako su uhićene tri žene, uključujući i Saharinu svekrvu, no suprug je uspio pobjeći.

'Djevojka je dovezena u bolnicu s ozbiljnim ozljedama i u stanju šoka' kazao je šef lokalne bolnice dr. Gul Mohammad Wardak. 'Imala je ozljede po licu i nogama a nokti lijeve ruke su joj iščupani'.

Sahar Gul se udala za svojeg supruga prije 7 mjeseci i sa suprugom je otišla živjeti u susjednu provinciju. U tih sedam mjeseci roditelji s njom nisu imali nikakav kontakt.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene