Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težila samo 400 grama

Beba preživjela zahvaljujući omotu za sendvić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Omot za sendvič bio je spas za prerano rođeno dijete na rubu smrti.

Mala Lexi Lacey težila je samo 400 grama pri rođenju. Njezina 17-godišnja majka Chelsea Rowberry rodila ju je u 26 tjednu trudnoće. Lexi je bila tako mala da je liječnicima preostalo samo umotati je u vrećicu za sendvič kako bi je utoplili. Iako su liječnici roditeljima rekli da su joj šanse za preživljavanje minimalne, ipak je pobijedila statistiku i preživjela.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Majka Chelsea bila je sama u bratovoj kući kada su je uhvatili trudovi. 'Nazvala sam rodilište no oni su mi rekli neka odem spavati. Bojala sam se pobačaja, pa sam nazvala majku, a ona Hitnu pomoć', prisjetila se Chelsea. Kada je stigla u Worcestershire kraljevsku bolnicu već je bila otvorena tri centimetra, piše Daily Mail.

>> Prerano rođenim bebama pomaže fizički kontakt s roditeljima

Lexi je sada stara 11 tjedana, no još uvijek je sićušna. Teži samo 2,5 kilograma. Majka još uvijek strahuje za nju, ali sada su ona i 24-godišnji otac Lee Lacey mirniji kada pogledaju svoju malu djevojčicu i vide zdravo dijete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene