Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je vidjela da je pregazila oca sjela je i plakala dok je nije odvela policija.


Bivši laoški časnik preminuo je na jugu Kalifornije nakon što ga je pregazila vlastita kći koju je pokušavao spriječiti da vozi u pijanom stanju, prenosi Fox News.

Vezani članci Kobe Bryant i Vanessa Bryant Ostala je s njim i nakon optužbi za silovanje te prevare, a izgubila ga je na tragičan način kao i njihovu kćer Slika nije dostupna Tragedija u obitelji: 5-godišnjeg dječaka usmrtilo stablo koje je srušio njegov otac

Soukvilay Barton (37) ignorirala je molbe svog oca Bounmyja Rajsombatha da ne sjeda za upravljač. Svojim kabrioletom BMW izašla je iz garaže unatrag i udarila ga. Rajsombath je prebačen u bolnicu gdje je u petak navečer proglašen mrtvim.

Svjedoci kažu da je Barton pila i svađala se s članovima obitelji. Nakon što je vidjela da je pregazila oca sjela je i plakala dok je nije odvela policija. Uhićena je pod sumnjom u vožnju pod utjecajem alkohola i izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom te joj je određena jamčevina od 75.000 dolara.

Strašna nesreća: Poginulo 13 osoba, među njima i dvomjesečna beba

Rajsombath je u Tajlandu vodio izbjeglički logor kako bi pomogao ljudima u bijegu tijekom Vijetnamskog rata. U SAD je došao 1979. godine. Radio je kao vodoinstalater prije no što je pri padu ozlijedio ruku. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook