Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRONIČNI BOLESNIK

Preminuo ministar zdravstva Federacije BiH: Bio je priključen na respirator

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva u Vladi Federacije BiH Vjekoslav Mandić preminuo je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar.

Ministar zdravstva u Vladi Federacije BiH Vjekoslav Mandić bio je hospitaliziran prije 10 dana i nalazio se u teškom zdravstvenom stanju.

Stanje mu se pogoršalo i bio je priključen na respirator.  Mandić je bio kronični srčani bolesnik. Ranije je imao je i moždani udar od kojeg se nije u potpunosti poravio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U stabilnom stanju Kod susjeda na koronu pozitivna beba stara samo devet dana: "Majka se javila, testirali smo dojenče brzim antigenskim testom. Oboje su upućeni u bolnicu"
Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 1 HRVATSKA IZ MINUTE U MINUTU Posustaje li korona? Danas manje novozaraženih i preminulih: Provjerite situaciju po županijama

Vjekoslav Mandić rođen je 12. lipnja 1959. godine u Konjicu gdje je završio osnovnu školu i Gimnaziju. 1985. godine diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Banjoj Luci, a 1998. godine položio specijalistički ispit u Zagrebu. Magistrirao je na Medicinskom fakultetu u Mostaru, gdje je i doktorirao 2013. godine.

Dužnost federalnog ministra zdravstva obavljao je u dva mandata od 2005. do 2007. godine, te od 2015. godine. Bio je član HDZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene