Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijatelji i obitelj shrvani

Svijet je izgubio legendu: Iznenada preminuo Joel Taylor, poznati "lovac na oluje"

Joel Taylor (Foto: Reed Timmer/Twitter)
Joel Taylor (Foto: Reed Timmer/Twitter) Foto: Reed Timmer/Twitter
Poznati "lovac na oluje" Joel Taylor iznenada je preminuo u 39. godini života. Uzrok Taylorove smrti zasad nije poznat, a tužnu je vijest na društvenim mrežama s ostatkom svijeta podijelio njegov dugogodišnji kolega Reed Timmer (37).

Legendarni voditelj reality dokumentarca "Lovci na Oluje" (Storm Chasers) Joel Taylor preminuo je iznenada u 39. godini života u Oklahomi. Iako uzrok njegove smrti zasad nije poznat, lokalna policija izvijestila je da Taylor nije umro radeći svoj posao, odnosno u lovu na oluje.

Njegov dugogodišnji kolega Reed Timmer tužnu je vijest objavio putem Twittera.

"Počivao u miru, Joele Tayloru, moj najbolji prijatelju i partneru u lovu na oluje. Šokiran sam i apsolutno slomljen gubitkom svog nevjerojatnog i brižnog prijatelja. Ganjali smo toliko oluja i htio bih da zajedno možemo loviti još jednu, posljednju. Zauvijek ćeš mi nedostajati, Joele. Izgubili smo legendu", napisao je Timmer.

Taylorova posljednja objava na Facebooku bio je status da je dobio prvu nećakinju.

Dokumentarac "Lovci na oluje", kad je pokrenut 2007. godine, bio je nešto dotad neviđeno u svijetu reality dokumentarnih emisija. Njegovi su protagonisti timovi lovaca na oluje, među kojima su bili i Joel Taylor i Reed Timmer, koji su napravili posebno vozilo, čija je svrha bila snimanje oluja iz što je veće moguće blizine, a da pritom snimatelji budu sigurni. Vozilo su nazvali "Dominator" te su uz njega osmislili i posebnu opremu za mjerenje atmosferskih uvjeta unutar oluja, točnije tornada.

"Lovci na oluje otkazani su nakon pet sezona, 2012. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene