Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne da ostavku

Gdje je Lipovača, je li 'pobjegao' iz BiH?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su mediji objavili da je Hamdija Lipovača s obitelji napustio BiH, ali ostavku odbija dati, on se po ovom pitanju oglasio na Facebooku.

Premijer i ministar policije Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača u petak navečer je sa suprugom i troje djece napustio Bosnu i Hercegovinu preko graničnog prijelaza Izačić, javljaju bosansko-hercegovački portali. Pretpostavlja se da je otišao u Starigrad kod Masleničkog mosta gdje ima kuću na moru, piše Bljesak.info.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O Milanovićevom posjetu BiH 'Zašto poruke koje nose dobronamjernost netko može okarakterizirati kao neprijateljske' Slika nije dostupna 'Jasni zahtjevi' Žižek: U Bosni je kaos, situacija je odlična

Da je Lipovača sinoć prešao granični prelaz Izačić kod Bihaća, potvrđeno je za Klix.ba iz izvora u Graničnoj policiji BiH.

Premijer je potvrdio da ostavku neće podnijeti jer bi, kako kaže, to bilo neozbiljno prema građanima budući da ne zna kome bi predao vlast, a bezvlašće ne želi dopustiti. Danas je oko podneva na svom Facebook statusu objavio da se nalazi u Bihaću, ali rijetki su mu povjerovali.

Nakon prosvjeda i nasilja Sarajevo izgleda sablasno, u Mostaru masovna uhićenja

Podsjetimo, u Federaciji BiH su socijalni prosvjedi, koji su prije tri dana započeli u Tuzli i proširili se na Sarajevo, Zenicu i Mostar, uz prosvjede potpore u Banjoj Luci, u petak prerasli u nerede uz paljevine zgrada u kojima su institucije vlasti i pljačke.

Na događaje u Federaciji BiH reagirala je i Europska komisija apelom da svi sudionici prosvjeda izbjegavaju nasilje i dijalogom rješavaju probleme

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene