Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Premetačine Balkanaca u Italiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trideset osam premetačina osoba podrijetlom iz balkanskih zemalja te osoba koje se smatra bliskim terorističkim ćelijama provedeno je danas ujutro u četiri talijanske regije u okviru istrage o islamskom terorizmu.

Istraga koju vodi 150 policajaca usmjerena je na kontakte Bosanaca i Makedonaca nastanjenih u Italiji s osobama koje žive na Balkanu ali i u drugim europskim zemljama za koje se smatra da su povezane s islamskih terorističkim ćelijama, javljeno je iz istog izvora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cilj: ubrzati razvoj Toyota će bez naknada ponuditi 5680 patenata za gorive ćelije Slika nije dostupna Autonomno-električna budućnost [VIDEO] Mercedes-Benz predstavio konceptni F 015 Luxury in Motion

Premetačine su izvršene u tri pokrajine na sjeveru Italije, kao i u Toskani.

Predviđena su zlodjela udruživanja kriminalaca u svrhe međunarodnog terorizma, prekršaj koji je ušao u talijansko zakonodavstvo nakon napada od 11. rujna, i udruživanje kriminalaca u svrhu ilegalne imigracije.

Kontakti između tih osoba provedeni su u osobnim susretima u različitim europskim gradovima kao i posredstvom Interneta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene