Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godinama lagao

Upisala suprugovo ime u tražilicu i imala što vidjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diane Petty upisala je ime supruga u internetsku tražilicu ne bi li saznala više o njegovoj tvrtki, a doznala je za njegove tajne 'raštrkane' na tri kontinenta.

Roderick Petty, bivši direktor naftne kompanije, Dianein suprug i otac njezina 21-godišnjeg sina, nedavno se oženio drugom ženom u Bahrainu tijekom jednogodišnjeg posla na terenu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Detalji svadbene ceremonije iz kapelice bili su objavljeni na internetu. Diane je kontaktirala kapelicu u kojoj su joj potvrdili da je njezin suprug kod njih oženio drugu ženu. Nakon detaljnijeg istraživanja Diane je otkrila da je njezin suprug u vrijeme kada je stupao u drugi brak bio zaručen trećom ženom, Lorindom Stirling, njegovom starom prijateljicom iz škole s kojom je planirao intimno vjenčanje na plaži Floride.

'Ne želim ga više vidjeti'

Dok je trajala romansa s gđicom Stirling, Petty je pronašao vremena za aferu s četvrtom ženom s kojom je razmjenjivao sms poruke.  Spoznaja o suprugovoj nevjeri šokirala je 55-godišnju Diane. 'To što je on napravio je neoprostivo, ne želim ga više vidjeti', rekla je. Dodala je kako se osjeća glupom što je 20 godina vjerovala muškarcu s kojim je živjela, a koji je besramno lagao.

Diane se suočila sa suprugom koji je priznao aferu s izvjesnom gospođicom Kaminavasovom, no rekao je da je to bilo vjenčanje iz formalnosti kako bi zajedno mogli živjeti u Saudijskoj Arabiji. Razočarana Diane nazvala je gospođicu Kaminavasovu i ispričala joj istinu o njezinom novom suprugu.

Godine 2009. višestruko prevarena Diane doživjela je još jedan šok. Javila joj se Lorinda Stirling, i rekla kako je razvrgnula zaruke s Roderickom nakon što je otkrila njegove razvratne poruke s drugom ženom. Tek tada joj je Diane priopćila cijelu istinu. 'Mislim da je Roderick mentalno bolesna osoba koja treba liječničku pomoć', zaključila je Lorinda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene