Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ubijen 'cionističkom metodom'

Predsjednik Irana optužuje Izrael za ubojstvo fizičara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad optužio je Izrael za ubojstvo iranskog nuklearnog fizičara Masuda Alija Mohamadija u utorak u Teheranu i rekao kako smatra da je on ubijen 'cionističkom metodom'.

'Metoda ubojstva Alija Mohamadija je cionistička metoda', rekao je Ahmadinedžad, prenosi agencija Mehr tijekom puta na jug zemlje. 'Ta metoda pokazuje stupanj mržnje naših neprijatelja', dodao je. 'Naši neprijatelji ne mogu Iranu oduzeti znanost eliminiranjem naših znanstvenika', rekao je dužnosnicima pokrajine Kuzistana.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

Masud Ali Mohamadi, slavni fizičar koji je predavao na sveučilištu Teherana, a radio je i za Čuvare revolucije, iranske elitne vojne snage, ubijen je u utorak u eksplozije motocikla-bombe pri izlasku iz kuće. Iranski dužnosnici i službeni mediji taj atentat pripisuju izraelskim i američkim obavještajnim službama. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene