Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje ozbiljno

Predsjednik Ingušetije teško ozlijeđen u atentatu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik ruske južne pokrajine Ingušetije ranjen je u atentatu, a njegovo je stanje ozbiljno, priopćile su vlasti, bez iznošenja pojedinosti o napadu.

Novinska agencija Itar-Tass kaže da je lokalni čelnik Yunus-Bek Yevkurov ranjen u eksploziji, a zasad nije poznato je li njegov konvoj naišao na minu ili ga je pogodila raketa. Po agenciji, četiri njegova tjelesna čuvara su poginula, a još petorica su ranjena.

Pročitajte i ovo Robert Kalinak stanje je ozbiljno Objavljene nove informacije o stanju upucanog slovačkog premijera Atentat na slovačkog premijera - 4 Reporter Marko Stričević iz Slovačke Predsjednik Slovačke izrazio nadu da bi Fico mogao imenovati zamjenika: "Slovačka je raskoljena, radi se na smirivanju tenzija"

Posljednjih nekoliko godina, Ingušetija, regija koja graniči sa Čečenijom, poprište je brojnih napada na dužnosnike i vojsku za koje vlasti optužuju islamske radikale. Yevkurova je na mjesto predsjednika Ingušetije imenovao u listopadu ruski predsjednik Dmitrij Medvedev. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene