Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

Predsjednik Europske Komisije bakljom zamalo zapalio predsjednika Ruande i njegovu ženu

Jean-Claude Juncker (Foto: Screenshot/RT)
Jean-Claude Juncker (Foto: Screenshot/RT) Screenshot/RT
Aktualno Galerija Jean-Claude Juncker (Foto: Screenshot/RT) Jean-Claude Juncker (Foto: Screenshot/RT) Foto: Screenshot/RT +0 Jean-Claude Juncker (Foto: Screenshot/RT) Galerija 1/2 >>
Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker (65) ponovo je izazvao skandal, ovaj put tijekom ceremonije obilježavanja genocida u kojem je ubijeno 800.000 ljudi u Ruandi.

Tijekom ceremonije Juncker je umalo zapalio prvu damu Ruande Jeannette Kagame i njezina supruga Paula Kagamea, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija...

Prošloga tjedna predsjednik Europske Komisije Jean-Claude Juncker prisustvovao je 25. obljetnici genocida u Ruandi. Tijekom ceremonije u glavnom gradu Kigali Juncker je poprilično nespretno bakljom upalio plamen, nakon čega se okrenuo prema pomoćnici i prvoj dami Ruande Jeannette Kagame i njezinu suprugu Paulu Kagameu držeći baklju u ruci.

Da pomoćnica nije pravovremeno reagirala, Juncker bi izazvao međunarodni incident i zapalio prvu damu Ruande.

Juncker nerijetko izaziva zgražanje svojim slobodnim ponašanjem i često izaziva podsmijehe. Jednom se usred govora na summitu EU-a i Arapske lige u Egiptu javio supruzi na mobitel. Izazvao je smijeh prisutnih pošto je pojasio da je riječ o pozivu "uobičajenog osumnjičenog", odnosno, kako je pojasnio "njegove supruge".

Mediji često ističu kako Juncker pije i kao rezultat toga navode njegovo nonšalantno ponašanje prema drugim političarima ili suradnicima i tapšanje po ramenima i glavi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene