Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predsjednički zrakoplov morao prinudno sletjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov u kojem je bio bugarski predsjednik Georgij Parvanov morao je prinudno sletjeti na portugalske Azorske otoke zbog tehničkih problema, priopćio je ured bugarskog predsjednika.

Predsjednički zrakoplov sovjetske proizvodnje Tu-154 na mlazni pogon bio je primoran vratiti se u zračnu luku Lajes, gdje je stao uzeti gorivo, jer je došlo do problema s mehanizmom za slijetanje u nosu aviona koji se nakon polijetanja nije uspio zatvoriti. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Predsjednički je zrakoplov, unatoč snažnim vjetrovima i otkazivanju sustava, morao kružiti tri i pol sata iznad Atlantika kako bi potrošio većinu goriva prije prinudnog slijetanja koje je sigurno proteklo.

Parvanov je putovao u službeni posjet Meksiku. Posjet je otkazan a Parvanov će se redovnom zračnom linijom vratiti kasnije u srijedu u Sofiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene