Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubijen pred kućom

Tko je muškarac s nanogicom koji je u Beogradu izrešetan u klasičnoj sačekuši

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predrag Mitrović Pereca (49), koji je izrešetan u petak oko 17 sati ispred svoje kuće u beogradskom naselju Dušanovac, bio je pripadnik kriminalne skupine sa Zvezdare, pišu srpski mediji.

Predrag Mitrović Pereca je ubijen u klasičnoj sačekuši, prilikom izlaska iz automobila kada je u njega ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja. Još uvijek se ne zna je li ga smaknuo jedan ili više ubojica.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 10 Užas u Zagrebu Muškarac kod nasipa oštrim predmetom ubio ženu, navodno otkrio zašto je to učinio: "Unezvjereno je sjedio u travi"

Ubijeni je nosi nanogicu, a jedan njegov poznanik tvrdi da ju je nosio zbog sudjelovanja u tučnjavi. Isti poznanik tvrdi da Pereca nije imao veze s trgovanjem drogom, no mediji pišu da je upravo on bio bliska veza s čelnikom međunarodne kriminalne skupine koja se bavila distribucijom narkotika.

Kako piše portal Blic, Pereca je već gotovo desetljeće povezivan s različitim kriminalnim skupinama iz Srbije i BiH. Kao pripadnik "zvezdarskog klana" bio je blizak Miši Nojmanu, čovjeku koji je u tzv. "bijeloj knjizi MUP-a" označen kao vođa te kriminalne skupine.

"Mitrović je bio poznat policiji, bio je osuđivan zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda te za nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari. Protiv njega je podneseno više kaznenih prijava, zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, nasilničkog ponašanja, nanošenja teških tjelesnih ozljeda te izazivanja opće opasnosti", citira Blic svoj neimenovani izvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene