Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićenje u Albaniji

Pred tisućama turista ubio šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Traženi zločinac u lučkom gradu Draču u Albaniji ubio je šest osoba od kojih su četiri policajca, javili su elektronički mediji.

Najtraženiji albanski zločinac Dritan Dajti otvorio je kratko poslije podne na plaži u Draču vatru na postrojbe posebne policije koja ga je namjeravala uhititi, prenijeli su mediji navode albanske policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekipa Dnevnika Nove TV iz Drača Utrka s vremenom: Albanija i dalje pronalazi nove žrtve jednog od najgorih potresa, spasioci ne gube nadu Novi potres u Albaniji (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Osjetio se i u Dubrovniku Još jedan u nizu snažnih potresa zatresao Albaniju: ''Ljudi su izašli iz grada na cestu. Sada ih već hvata nervoza''

U pucnjavi su poginula četiri policajca, a pretpostavlja se da su preostale dvije osobe turisti koji su se nalazili na plaži.

Nekoliko je osoba ozlijeđeno, među njima i jedan Dajtijev prijatelj koji je bio s njim u društvu te sam Dajti koji se nakon toga predao policiji.

Dajti je pobjegao iz suda 2002. a policija je tragala za njim zbog optužbi za mnoga umorstva i otmice. Krvoproliće se dogodilo pred očima tisuća turista. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene