Obavijesti Video Pretražite Navigacija
16 osoba je ranjeno

VIDEO Poznati ruski vojni bloger poginuo u eksploziji u Sankt Peterburgu

Očevid nakon eksplozije
Očevid nakon eksplozije Foto: Screenshot/Twitter
Poznati ruski vojni bloger Vladlen Tatarski poginuo je u nedjelju u eksploziji u kafiću u drugom po veličini ruskom gradu, Sankt Peterburgu, potvrdilo je rusko ministarstvo unutarnjih poslova.

"Kao posljedica incidenta, jedna je osoba umrla. Radi se o vojnom blogeru Vladlenu Tatarskom. Šesnaest osoba je ranjeno", objavilo je ministarstvo unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

Tatarski, čije je pravo ime Maxim Fomin, imao je više od 560.000 pratitelja na Telegramu i bio je jedan od najpoznatijih vojnih blogera, dajući često kritičke komentare na račun ruskog rata u Ukrajini.

Do eksplozije je navodno došlo u kafiću čiji je vlasnik nekoć bio Jevgenij Prigožin, utemeljitelj privatne vojske Wagner koja se za Rusiju bori u Ukrajini.

Zasad se ne zna tko je odgovoran za eksploziju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene