Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki predsjednik Donald Trump dobio je neobičan pozdrav jedne biciklistice u trenutku kad ju je njegova kolonada pretjecala. Trenutak je završio i na fotografiji, koja je, naravno, odmah postala hit na internetu.


Američki predsjednik Donald Trump vjerojatno je naučen da mu se propisno salutira, no jedna biciklistica iz Virginije pozdravila ga je na vrlo jednostavan, svima poznat, a opet za tu priliku osebujan način.

Vezani članci Donald Trump Trump napao glavnog američkog stručnjaka za zarazne bolesti: ''Ljudi su umorni od slušanja Faucija i svih tih idiota'' Američki izbori 2020 Kako funkcionira elektorski sustav, što su to "swing" države i zašto pobjednika možda nećemo znati odmah nakon izbora

Naime, u trenutku kad je spomenutu biciklisticu na cesti u Virginiji pretjecala predsjednička kolona, biciklistica je podigla ni manje ni više nego srednji prst te tako ispratila Trumpovu motoriziranu povorku.

O incidentu se, doduše šturo, oglasila i Bijela kuća. "Predsjednikova kolonada napustila je Trumpov nacionalni golf klub u 15:12 sati, prolazeći pored dvoje biciklista, prvi od kojih je pokazao palcem prema dolje. Tad su pretekli i biciklisticu, koja je nosila bijelu majicu i biciklističku kacigu i koja je reagirala tako da im je pokazala srednji prst. Kolonada je morala usporiti i biciklistica ju je ponovno sustigla, još uvijek pokazujući srednji prst, prije nego li je skrenula u suprotnom smjeru", stoji u izvješću iz Bijele kuće.

Trump, koji je žustro kritizirao bivšeg predsjednika Baracka Obamu za prekomjerno igranje golfa, provodi već četvrti vikend zaredom na golf terenu u Virginiji. Zbog toga ga optužuju i za licemjerstvo, piše Guardian.