Tisućama stanovnika Kalifornije naloženo je da napuste svoje domove zbog požara koji se širi velikom brzinom. Životinje su prepuštene same sebi.

Galerija


Zbog jakih vjetrova požari se i dalje velikom brzinom šire Kalifornijom, tolikom da su životinje ostavljene da se pobrinu same za sebe.

Vezani članci Rusija se još uvijek bori s velikim šumskim požarima na istoku	 - 5 VIDEO Upravo gore najgori požari u najvećoj zemlji svijeta: "Samo kiša ondje može pomoći..." Požar stana u centru Splita - 01 Gusti dim širio se centrom Splita: Lokaliziran požar u stanu na trećem katu, jedna osoba uspjela na vrijeme pobjeći

Ne čudi zato prizor koji su na autocesti zabilježile kamere - pored automobila prometnicom je galopirao konj u pokušaju da se spasi od plamena i dima koji se sve više šire.

U utorak popodne vatra je izbila u San Bernardinu, istočno od Los Angelesa, a zbog snažnog vjetra požar se proširio i zaprijetio raznim gradskim četvrtima.

Vatrogasci su izvijestili da je požar zahvatio neke garaže, ali niti jedna kuća na tom području zasad, srećom, nije nastradala. Stotine domova i poslovnih objekata su spašeni.

No, na drugim područjima koja je zahvatio požar, sjeverozapadno od Los Angelesa, desecima tisuća ljudi naloženo je da napuste svoje domove. U dva požara izgorjelo je 30-ak domova.