Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bijegu od plamena

Neočekivan prizor zabilježen na autocesti usred požara koji haraju Kalifornijom

Konj na autocesti (Foto: screenshot/APTN)
Konj na autocesti (Foto: screenshot/APTN) screenshot/APTN
Aktualno Galerija Konj na autocesti (Foto: screenshot/APTN) Konj na autocesti (Foto: screenshot/APTN) Foto: screenshot/APTN Požari haraju Kalifornijom (Foto: screenshot/Reuters) Požari haraju Kalifornijom (Foto: screenshot/Reuters) Foto: screenshot/Reuters +0 Požari haraju Kalifornijom (Foto: screenshot/Reuters) Galerija 1/3 >>
Tisućama stanovnika Kalifornije naloženo je da napuste svoje domove zbog požara koji se širi velikom brzinom. Životinje su prepuštene same sebi.

Zbog jakih vjetrova požari se i dalje velikom brzinom šire Kalifornijom, tolikom da su životinje ostavljene da se pobrinu same za sebe.

Pročitajte i ovo Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to" Nesreća u Kini 500 spasioca u akciji VIDEO Stravična nesreća: Urušila se autocesta, vozila padala u provaliju, a poginulo je najmanje 19 ljudi

Ne čudi zato prizor koji su na autocesti zabilježile kamere - pored automobila prometnicom je galopirao konj u pokušaju da se spasi od plamena i dima koji se sve više šire.

U utorak popodne vatra je izbila u San Bernardinu, istočno od Los Angelesa, a zbog snažnog vjetra požar se proširio i zaprijetio raznim gradskim četvrtima.

Vatrogasci su izvijestili da je požar zahvatio neke garaže, ali niti jedna kuća na tom području zasad, srećom, nije nastradala. Stotine domova i poslovnih objekata su spašeni.

No, na drugim područjima koja je zahvatio požar, sjeverozapadno od Los Angelesa, desecima tisuća ljudi naloženo je da napuste svoje domove. U dva požara izgorjelo je 30-ak domova.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene