Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Val visokih temperatura

Bjesne požari diljem Europe i u SAD-u, na tisuće evakuiranih: "Imao sam vremena pokupiti rodni list, otpusno pismo iz vojske i fotografiju roditelja"

Aktualno Galerija Požar - 4 Požar - 4 Foto: DNEVNIK.hr Požar - 3 Požar - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požar - 2 Požar - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Požar - 1 Galerija 1/4 >>
Nekoliko grčkih sela nedaleko od arheoloških ostataka antičke Olimpije evakuirano je zbog velikog požara.

No, tisuće vatrogasaca koji su se proteklih dana borili s velikim požarima na jugu kontinenta, od Grčke do Španjolske, nadaju se olakšanju.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Val visokih temperatura koji je zahvatio veći dio europskog kontinenta postupno jenjava. S vrućinama i požarima bori se i SAD.

Najgore je u Kaliforniji gdje su tisuće ljudi morale napustiti domove.

"Ovo je naš dom. Napravit ćemo što možemo kako bismo bar imali priliku spasiti ga", kazao je Jerry Cal iz Maripose u Kaliforniji.

"Samo sam imao vremena pokupiti rodni list, otpusno pismo iz vojske i fotografiju roditelja", rekao je Rodney Maguire iz Maripose.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene