Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar u Kaliforniji izazvao dječak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako je potraga za mogućim piromanom odgovornim za podmetanje nekih od dvadesetak šumskih požara koji su prošloga tjedna poharali jug Kalifornije završena. Ured šefa okruga Los Angeles objavio je kako su dobili neočekivano priznanje o dječjoj igri sa šibicama.

Dječak, čiji identitet ni dob nisu objavljeni, priznao je policajcima da je 21. listopada, igrajući se šibicama slučajno izazvao požar u području Buckweed, objavio je ured šerifa. 

Pročitajte i ovo Gaza poduzimaju prve korake Izrael upozorio naše susjede i još tri zemlje: "To nas udaljava od postizanja rješenja" Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

Dječak je pušten kući, na brigu roditeljima.

Njegov slučaj bit će predan uredu tužitelja Los Angelesa, na daljnje postupanje, navedeno je u priopćenju šerifskog ureda.
U šumskom požaru Buckweed ozlijeđene su četiri osobe, uništena su 63 objekta, uključujući 15 obiteljskih kuća, a opožareno je 15.400 hektara terena.

S područja Buckweed evakuirano je 15.000 ljudi, a troškovi gašenja procijenjeni su na 7,4 milijuna dolara.

U požarima u južnoj Kaliforniji poginulo je 14 osoba, uništeno je više od 2.300 kuća i poslovnih objekata, a opožareno je više od 200.000 hektara.

Na vrhuncu krize bilo je evakuirano više od 900.000 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene