Incident na aerodromu u Denveru (Screenshot: FlayerTalk)
Incident na aerodromu u Denveru (Screenshot: FlayerTalk)

Procurila je snimka šokantne svađe dvoje bivših ljubavnika, pilota i njegove suradnice s nadzorne kamere na aerodromu u Denveru.


Američkim medijima širi se snimka svađe dvoje ljubavnika, zaposlenika kompanije Republic Airways, s nadzorne kamere na aerodromu u Denveru. 36-godišnji pilot William Thomas napao je svoju suradnicu 29-godišnju Marishu Sporer.

Vezani članci Obračun (Foto: Screenshot) ''Genijalci" se potukli s predmetima i nekim čudom izgubili tučnjavu Jack Wighton i Monisha (Foto: Getty) Supruga australskog sportaša koji je 2018. sudjelovao u velikom incidentu nosila haljinu Matije Vuice

Do svađe i tučnjave Thomasa i Sporer došlo je još 14. rujna, nakon što je njihov avion sletio na aerodrom u Denveru. Snimka s nadzorne kamere prikazuje trenutke nakon što su putnici napustili avion.

Mediji navode da su Thomas i Sporer nedavno prekinuli intimnu vezu. Na snimci se vidi pilot koji odlazi prema avionu, naglo se okreće i pljuje na Sporer. Ona mu je na to odgovorila udarcem po licu dok joj se on približavao. Thomas ju je nakon toga udario u trbuh, a onda u glavu.

Par je, piše ABC News, bio u vezi od studenoga prošle godine. Razlog njihova prekida bilo je nešto što je Sporer vidjela na Thomasovu mobitelu. Kratka snimka s nadzorne kamere procurila je tek u utorak, gotovo mjesec dana nakon što je snimljena, a objavio ju je portal FlyerTalk.

Do incidenta je došlo nakon slijetanja, a u avionu nije bilo putnika. Oboje zaposlenika Republic Airwaysa uhićeno je zbog napada i narušavanja mira. Na sudu će se pojaviti sljedeći tjedan.

O događaju se oglasio i Republic Airways. Iz kompanije je priopćeno da su oboje nakon incidenta dobili otkaz. "Svjesni smo situacije koja se dogodila prošli mjesec, a u kojoj je sudjelovalo dvoje naših zaposlenika", kazao je glasnogovornik kompanije. "Istražili smo sve i poduzeli odgovarajuće mjere u skladu s našim uvjerenjem da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Te osobe više nisu naši zaposlenici", dodao je.