Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se i DNK analiza

Pronađeno tijelo dječaka koji je drhtavim glasom prvi nazvao hitnu službu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo južnokorejskog dječaka koji je drhtavim glasom prvi nazvao hitnu službu kad je trajekt na kojem su bile stotine djece počeo tonuti pronađen je utopljen u unutrašnjosti broda, objavile su pomorske vlasti u četvrtak.

Roditelji su identificirali tijelo na temelju odjeće ali identitet još nije potvrđen DNK testiranjem. Više od 300 osoba većinom učenika i profesora iz srednje škole Danwon utopilo se ili je nestalo u nesreći koja se dogodila 16. travnja.

Pročitajte i ovo Potraga za ribarom - 5 tragični brodolom Šok nakon smrti mladića: "Svi su pali u more, dozivali su ga - 'još malo, još malo', a onda je odjednom nestao" Slika nije dostupna Nezapamćena nesreća Tragedija kakvu ne pamte - 281 osoba ostalo zarobljenih u utrobi potonulog broda

Trajekt Sewol potonuo je na rutinskoj plovidbi iz luke Incheon u blizini Seula prema otoku Jeju. Od ukupno 476 putnika i članova posade 339 su bila djeca i profesori iz škole u Ansanu, predgrađu Seula koji su bili na školskom izletu.

Tragedija južnokorejskog trajekta: Potvrđena smrt 104 osobe

Spašene su 174 osobe. Iz olupine broda do sada je izvučeno 159 tijela a u operaciji sudjeluje oko 700 ronilaca koji rade u smjenama u muljevitoj unutrašnjosti broda u kojoj napipavaju tijela stradalih. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene