Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posljednje video snimke stradalih kanuista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su posljednje snimke stradalih kanuista, početak njihova spusta niz Savu. Krike koji su nedugo nakon tih snimaka uslijedili, osobe u blizini protumačile su kao posljedicu uživanja u avanturi.

No, pokazalo se da su to bili krici užasa. Nesretne kanuiste zahvatilo je vrtloženje vode koje je najprije rastrgalo njihove čamce, a potom i njih povuklo u dubinu.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

>> Sve manje nade za nestale, Slovenija u šoku i tuzi

Osam osoba je poginulo, za još petero se traga. Spasila se supruga Kristijana Janca, zastupnika slovenskog parlamenta koji je izgubio život u najtežoj nesreći na vodi u slovenskoj povijesti. Ona je zbrinuta u bolnici.

U video prilozima pogledajte posljednje snimke stradalih kanuista te javljanje uživo s mjesta nesreće te prilog u kojem je prikazana simulacija stradavanja po kojoj se vidi da okolnosti kanuistima nisu davale gotovo nikakve šanse.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene