Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Portugalski tužitelj neće ispitivati roditelje Madeleine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalski tužitelj koji vodi slučaj nestanka četverogodišnje Britanke Madeleine McCann jučer je izjavio da ne kani ponovno razgovarati s njezinim roditeljima koji su nedavno proglašeni sumnjivima.

"Budući da od ispitivanja 7. rujna nisu otkriveni novi elementi, nije predviđeno novo (ispitivanje)", priopćio je javni tužilac Bilro Verao.

Pročitajte i ovo Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković (Foto: Dnevnik.hr) Bošnjaković u Dnevniku Nove TV Ministar pravosuđa o uhićenju zagrebačkog tužitelja: "To je vrlo loša vijest, reflektira se i na povjerenje građana i sve to skupa ne zvuči dobro" Slika nije dostupna Zvali su ga Beg Otkriveno zašto je zagrebački tužitelj, osumnjičen za primanje mita, ipak pušten da se brani sa slobode

Prema njegovim riječima, roditeljima nestale djevojčice, Gerryju i Kate McCann nisu postavljeni novi uvjeti. 

Njih dvoje, oboje 39-godišnjaci, imaju jedino obvezu obavijestiti vlasti odluče li otići iz kuće u Rothleyu na više od pet dana.

"Uvjeti se nisu promijenili i smatraju se adekvatnima u svjetlu
elemenata do kojih je istraga stigla", rekao je Verao.

Svi smjerovi istrage o nestanku četverogodišnjakinje još su otvoreni. 

Madeleine je 3. svibnja nestala iz sobe u odmaralištu Praia da Luz u Algarveu.

Odonda je policija istraživala u raznim smjerovima, između ostaloga je istražena i mogućnost da je malu Madeleine oteo pedofil.

Portugalske su vlasti početkom ovoga mjeseca i službeno roditelje nestale djevojčice proglasile osumjičenicima i satima ih odvojeno ispitivale, ali nisu ih ni za što optužile.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene