Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla na Hitnu

Porodila se na pločniku, jer je došla na krivi ulaz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snežana Petković se porodila na pločniku ispred bolnice u Čačku, jer joj medicinsko osoblje Hitnog odjela nije htjelo pomoći, već su je uputili na rađaonu.

Snežani su trudovi započeli 18 dana prije termina, pa su je suprug i šogor brzo vozili iz Goračića u 15 kilometara udaljen Čačak. No, na ulazu u bolnicu, ispred Hitne, počela je rađati u automobilu.

Pročitajte i ovo Porod u helikopteru Pet minuta prije slijetanja U vojnom helikopteru rođena djevojčica: "Kada je beba zaplakala svi smo bili sretni" Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..."

Šogor Zoran Petković iz automobila je otrčao do medicinske sestre iz Hitne, ali ona ga je poslala u rađaonu udaljenu 200 metara. 'Naglasio sam da je porođaj u tijeku i da za takvo nešto nemamo vremena. No ona je slegla ramenima i rekla da ne zna kako nam pomoći. Bio sam van sebe od bijesa', rekao je Zoran.

Tada su dva pacijenta, od kojih je jedan bio u gipsu, uzeli kolica i priskočili rodilji u pomoć. U međuvremenu je već suprug Goran Snežanu iznio na pločnik, na koji je postavio deku, piše Blic.

>> Porod - magičan trenutak za svaku majku

Iz bolnice negiraju sve optužbe. Tvrde da nije bilo propusta u postupanju medicinskog osoblja, jer su Petkovićima trebale nepune dvije minute da odu do rađaone. Dodaju kako je osoblje bolnice reagiralo čim je čulo da je porođaj u tijeku i da su pružili neophodnu pomoć majci i djetetu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene