Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži je i Interpol

Tvrdili da su oteli Tijanu (15): 'Imate tjedan dana, a onda ćemo je mučiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrdeći da su upravo oni otmičari Tijane Jurić, nepoznati počinitelji su putem Facebooka tražili odštetu za 15-godišnjakinju. Policija i Interpol i dalje je traže.

'U zamjenu za Tijanu Jurić želimo milijun dinara, ona je trenutno na sigurnom mjestu, ako u roku sedam dana ne dobijemo novac polako ćemo je krenuti mučiti. Novac treba biti uplaćen na sljedeći žiro račun 160-335001-90. Očekujte nove slike s lica mjesta. Vaši otmičari. Pozdrav', tako glasi poruka koja je na srpskom, mađarskom, albanskom i francuskom jeziku postavljena na stranicu 'Tijana Jurić - kako doći do nje?'.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Vijest se, očekivano, ekspresno proširila srpskom javnošću nakon čega su se osnivači stranice ispričali i rekli kako su svim srcem uz Tijanu te da su samo željeli malo medijske pažnje. MUP ipak traga za njima te će oni snositi odgovornost za svoje postupke, piše Blic.

Šesti dan potrage: Za nestalom Tijanom ostala je samo bijela tenisica

Podsjećamo, 15-godišnja Tijana Jurić iz Subotice nestala je u noći s petka na subotu. Posljednji put viđena je na nogometnom turniru u sportskom centu u Bajmoku nakon čega joj se gubi svaki trag. Pronađena je samo njena bijela tenisica i to u isušenom kanalu u naselju.

Djevojka se u noći nestanka vraćala s društvom s turnira, no u jednom trenu se odvojila od njih kako bi vratila majicu koju je posudila. Nije se pojavila na dogovorenom mjestu pa su prijatelji ubrzo organizirali potragu za njom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene