Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Njemačkoj

Poremećena majka nasmrt izbola 3-godišnju i 5-godišnju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz predgrađa njemačkog Hamburga dolazi stravična priča u kojoj je poludjela majka nožem nasmrt izbola svoju petogodišnju i trogodišnju kćer. Ubila ih dok su spavale.

Sestre Odilie i Mariju, 41-godišnja majka Carolin H. ubila je u krevetićima koje su ona i njezin suprug s ljubavlju napravili, piše Bild. Ušuljala se u sobu s nožem u ruci i počinila stravičan zločin, nakon kojeg je nožem ranila i sebe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzrok i dalje nepoznat Požar u Hamburgu još uvijek nije ugašen: Većina zgrada je urušena, ukinuto važno upozorenje Cvijeće ispred crkve Jehovinih svjedoka u Hamburgu Napad na crkvu U spomen na žrtve krvavog pohoda: U Hamburgu se održava ekumenska misa

prošle subote, oko 1.30 sati u noći nazvala je prijatelje i rekla kako misli da nešto nije u redu s djecom. Ubrzo je došla i policija, koja je zatekla stravu u dječjoj sobi, a majku su odmah uhitili i prebacili na odjel psihijatrije.

Gradonačelnik mjesta Stade, koje se nalazi desetak kilometara nadomak Hamburga, izjavio je kako je čitava zajednica šokirana događajem. 'To nitko nije mogao predvidjeti, majka je djelovala kao normalna osoba', zaključio je. Carolin H. na psihijatriji je dijagnosticirana psihička bolest, a sa suprugom se razišla u ožujku ove godine, kad su oboje odlučili da će živjeti odvojeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene