Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prostitutka iz Čilea na dražbi je ponudila 27 sati seksa kako bi pomogla humanitarnoj akciji prikupljanja novca za siromašnu djecu sa smetnjama u razvoju.


Inače, radi se o već tradicionalnoj, predbožićnoj humanitarnoj akciji u kojoj svake godine sudjeluju i mnoge poznate osobe kako bi se za siromašnu djecu s poteškoćama u razvoju skupilo što više novca. 

Vezani članci Računi, ilustracija Hrvati žive sve skuplje: "To je jednostavno neminovno, ove godine možemo očekivati nešto veću stopu inflacije" Pokušaj pljačke u Čileu VIDEO Točio je gorivo kad su trojica iskočila iz kombija s namjerom da ga opljačkaju, pogledajte kako ih je zaustavio

Nakon neobične donacije Maria Carolina je preko noći  postala slavna u toj konzervativnoj katoličkoj državi gdje je prostitucija inače legalna - našla se na naslovnicama novina, a gostovala je i u nekoliko tv emisija. 

"Već sam povukla svoju ponudu s dražbe jer je jedan od mojih klijenata platio tih 27 sati ljubavi. Njemu se to činilo kao dobro djelo, a ja sam skupila oko 4.000 dolara za djecu", rekla je Maria Carolina. 

Organizator Mario Kreutzberger rekao je kako ne želi ohrabrivati nemoralne 'aktivnosti', no i da će prihvatiti njezin doprinos.  

Maria Carolina, koja se inače oglašava na internetu, samo je kratko komentirala da nema ništa loše u onome što ona čini. 

"Bit će donatora čiji je novac puno 'prljaviji' i sumnjivijeg porijekla od mojeg. Jedino što sam ja učinila jest to da sam s time izašla u javnost", rekla je mlada Čileanka.