Spašavanje splitskog pomorca s tankera
Spašavanje splitskog pomorca s tankera Foto: Screenshot

Nesreća na tankeru Alfa Finlandia dogodila se jučer kada se tanker nalazio stotinjak nautičkih milja od Tarragone. Ozlijeđeni pomorac helikopterom je prebačen u zračnu luku Reus odakle su ga vozilom hitne pomoći prebacili u bolnicu Vall d'Hebron u Barceloni.


Pomorac iz Splita jučer je teško ozlijeđen na tankeru Alfa Finlandia kod Španjolske. Para mu je opekla oko 20 posto tijela zbog čega je hitno helikopterom prebačen u zračnu luku Reus odakle su ga vozilom hitne pomoći prebacili u bolnicu Vall d'Hebron u Barceloni, javlja Dalmatinski portal.

Vezani članci Nacionalni stožer za civilnu zaštitu predstavio nove mjere Božinović o slavlju Torcide i splitskom mimohodu za Vukovar: "Ovo niti je bilo organizirano niti je bilo prijavljeno i to nije dobro" U Splitu pronašli prostrijeljenog muškarca Split: Nasred ceste pronađen muškarac s prostrijelnom ranom na nozi, nije u životnoj opasnosti

Liječnici su utvrdili da je zadobio opekline drugog stupnja.

Kako doznaje spomenuti portal, stanje mu je dobro.

 

 

Nesreća se dogodila jučer kada se tanker nalazio stotinjak nautičkih milja od Tarragone koju su napustili 2. lipnja. Iduća luka im je bila Novorossiysk u Rusiji.