Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosta mu diskriminacije

VIDEO 'Princ' izazvao čelnika stranke na dvoboj mačevima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poslovni čovjek, koji se predstavlja kao princ, kaže da mu je dosta diskriminacije.

Bogati londonski poslovni čovjek koji se predstavlja kao poljski princ, izazvao je u ponedjeljak čelnika eurofobne stranke Ukip Nigela Farangea na dvoboj mačevima ogorčen njegovim protuuseljeničkim ispadima.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja Boris Johnson pod pritiskom Trese mu se stolica: Boris Johnson bi se već danas mogao suočiti s glasanjem o povjerenju

U video snimci na YouTubeu Yanek Zylinski, koji se obogatio u poslu nekretninama, optužuje Nigela Farange za "idotsko ponašanje prema imigrantima, posebice poljskim".

"Previše je previše, Farange ja vas izazivam na dvoboj", izgovara on držeći u ruci mač koji je nosio njegov otac protiv njemačke vojske 1939. početkom Drugog svjetskog rata.

Iz svog dvorca u Ealingu, zapadno od Londona, on je pozvao čelnika Ukida na "susret u Hyde Parku jednog jutra da riješe spor na način poljske aristokracije XVIII. stoljeća i jednog engleskog gentlemana".

"Dosta mi je diskriminacije prema Poljacima u ovoj zemlji. Najgluplji primjer koji sam čuo je izgovorio Nigel Farange koji optužuje imigrante da su odgovorni za prometne čepove na autoputu", rekao je.

Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u prostorijama stranke

Zagovaratelj izlaska Velike Britanije iz Europske unije, Nigel Farage se redovno obrušava na doseljenike iz istočne Europe koje optužuje da su preplavili tržište rade na štetu Britanaca.

Nakon ulaska njihove zemlje u Europsku uniju 2004., brojni Poljaci su došli u Veliku Britaniju pa je njihov jezik postao drugi jezik zemlje, prema popisu stanovništva iz 2011.

Farage, usred kampanje za parlamentarne izbore 7. svibnja, odbio je izazov na dvoboj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene