Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sustigla je prošlost

Politički skandal potresa Australiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golišave fotografije 55-godišnje australske političarke Pauline Hanson medijima je prodao njezin bivši dečko. Fotografije su snimljene sredinom 1970-ih, a na njima je političarka u tinejdžerskoj dobi odjevena u oskudno donje rublje.

Hanson koja se pokušava vratiti na političku scenu natjecanjem na izborima u regiji Queensland, na fotografijama navodno ima 19 godina, piše piše The Age. Tadašnjeg dečka, Jacka Johnsona upoznala je u Brisbaneu i viđali su se dok on nije otišao na vojni zadatak izvan Australije. Hanson je tijekom fotografiranja bila pijana, pišu australski mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki Seks skandal Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u prostorijama stranke Slika nije dostupna 'Free the nipple' Političarka pokazala bradavicu i izazvala bijes javnosti

Johnson sada živi u Sydneyu i bori se s otplatom bolničkog liječenja raka kostiju. Rekao je kako joj je fotografije pokušao vratiti jednom prilikom, ali mu njezino osiguranje nije dalo da joj priđe. Nedavno je fotografije prebacivao u digitalan oblik, a prijatelj s kojim je to radio rekao mu je kako one sada sigurno vrijede mnogo novca.

Glasnogovornik Pauline Hanson rekao je kako nju nije briga za te fotografije, dok njezin kolega političar, David Oldfield kaže kako bi sve to mogao biti samo marketinški trik. 'Fotografije su mnogo vrijedile prije deset godina, kada se Hanson bavila politikom na državnoj razini', kaže Oldfield te dodaje da joj slike sada mogu samo koristiti stavljajući je u očima javnosti u položaj žrtve. Međutim, ukoliko su uistinu snimljene kada joj je bilo 19 godina, predstavljaju sumnju u njezin moral, smatra Oldfield.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene