Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija uhitila pa pustila sina Radovana Karadžića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Republike Srpske uhitila je u utorak Sašu Karadžića, sina optuženika za ratne zločine Radovana Karadžića, no nakon višesatnog saslušanja u Bijeljini u srijedu ga je pustila na slobodu.

Saša Karadžić priveden je u policijsku postaju u Bijeljini pošto je ušao u Bosnu i Hercegovinu iz Srbije.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Policijsko vozilo - 2 Očevid u tijeku Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a RS Gojko Vasić izjavio je novinarima da je Saša Karadžić priveden na informativni razgovor da bi se utvrdilo s kakvim dokumentima putuje. 

>> Karadžićev sin uhićen u Beogradu

Srbijanska je policija Karadžićeva sina prošloga tjedna uhitila u Beogradu s obrazloženjem da protuzakonito posjeduje osobnu iskaznicu Srbije jer nije državljanin te zemlje.

On je nakon ispitivanja prekršajno kažnjen, a izrečena mu je i mjera zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od godinu dana.

Sonja Karadžić-Jovičević, Sašina sestra, izjavila je medijima da njezin brat uopće nema dokumente BiH, niti se smatra državljaninom te zemlje.

Prema navodima lokalnih medija, Saša Karadžić je u Veleposlanstvu BiH u Beogradu ipak dobio putni list kako bi se mogao vratiti na Pale gdje živi.

Nije poznato hoće li Saša Karadžić sada tražiti osobne dokumente BiH.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene