Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlog je bizaran

FOTO Pobjegli od kuće i sjeli za volan: Na autocesti uhvaćeni brat (10) i sestra (11)

Brat (10) i sestra (11) vozili autocestom u SAD-u
Brat (10) i sestra (11) vozili autocestom u SAD-u Alachua County Sheriff
Aktualno Galerija Brat (10) i sestra (11) vozili autocestom u SAD-u Brat (10) i sestra (11) vozili autocestom u SAD-u Foto: Alachua County Sheriff 10-godišnji dječak koji je vozio po autocesti u SAD-u 10-godišnji dječak koji je vozio po autocesti u SAD-u Foto: Alachua County Sheriff +0 11-godišnja sestra koja je s bratom pobjegla od kuće Galerija 1/3 >>
Na autocesti u Floridi policija je zaustavila 10-godišnjeg dječaka i njegovu godinu dana stariju sestru. Zajedno su pobjegli od kuće nakon što im je majka oduzela elektroničke uređaje.

Policija u Floridi na autocesti je za upravljačem zaustavila 10-godišnjeg dječaka s kojim je u autu bila 11-godišnja sestra.

Dječak i njegova sestra zaustavljeni su u Alachui, 320 kilometara od mjesta gdje ih je majka prijavila kao nestale početkom tjedna.

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov "nije realno" Lavrov o Kijevskom mirovnom planu i oživljavanju sporazuma o žitu: "To je potpuno neizvedivo"

Policija je navela da su djeca odlučila pobjeći nakon što im je majka oduzela elektroničke uređaje.

Brat (10) i sestra (11) vozili autocestom u SAD-u 10-godišnji dječak koji je vozio po autocesti u SAD-u (Foto: Alachua County Sheriff)

Brat (10) i sestra (11) vozili autocestom u SAD-u 11-godišnja sestra koja je s bratom pobjegla od kuće (Foto: Alachua County Sheriff)

"Na njihovo veliko iznenađenje, službenici su primijetili 10-godišnjeg vozača kako izlazi, sa svojom sestrom", rekli su iz policije i dodali da je automobil zaustavljen kasno u noći, oko 3:50 u četvrtak.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, predsjednik RH Posjet hrvatskoj zajednici Milanović iz SAD-a odgovorio Vučiću: "Bar nas nije optužio da smo kao Putin, to valjda zato jer on želi biti kao Putin"

Iz policije poručuju da nema razloga vjerovati da su djeca maltretirana kod kuće.

"Naši detektivi dugo su razgovarali s majkom koja je očito davala sve od sebe da odgoji dvoje male djece i bila je vrlo otvorena za preporuke koje su dali kako bi joj pomogli da dobije pomoć", napomenuli su iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene