Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u SAD-u

Majka (35) osumnjičena za ubojstvo dvoje i pokušaj ubojstva trećeg djeteta: U bijegu je, za njom traga i FBI

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kimberlee Singler (35) osumnjičena je za ubojstvo dvoje djece te pokušaj ubojstva jednoga. Policija u Koloradu trenutačno traga za njom.

Traga se za majkom koja je osumnjičena za ubojstvo dvoje svoje djece i pokušaja ubojstva trećeg. 

Vlasti tragaju za 35-godišnjom Kimberlee Singler iz Kolorada nakon što je policija 19. prosinca zaprimila poziv o provali u njihov dom i tamo pronašla ozlijeđenu odraslu ženu i 11-godišnjakinju dok je još dvoje maloljetnika starosti 7 i 9 godina bilo mrtvo. 

Majka i kći prebačene su u bolnicu i smatrale su se žrtvama na temelju inicijalnog izvješća o provali da bi Singler tijekom istrage postala osumnjičena. 

Pročitajte i ovo Xi Jinping Novogodišnje obraćanje Kineski predsjednik poslao zabrinjavajuću poruku: "Ujedinjenje je neizbježno"

Na početku je surađivala s policijom da bi se kasnije ustanovilo kako provala nije bila utemeljena, a Singler je u jednom trenu postala nekooperativna i policija više nije mogla stupiti s njome u kontakt, ispričala je glasnogovornica tamošnje policije Ira Cronin za CNN.

Nalog za njezino uhićene izdan je u utorak, a u potrazi sudjeluje i FBI. "Imamo nekoliko ideja gdje bi mogla biti, ali mogla bi biti bilo gdje", naveli su iz policije.

Pročitajte i ovo Venecija Žele smanjiti masovni turizam Venecija uvodi nove zabranu: Jedna stvar zvuči posebno bizarno

Majka je posljednji puta viđena 23. prosinca, a suočava se s četiri točke optužnice za ubojstvo prvog stupnja i dvije točke optužnice za pokušaj ubojstva. Optužbe su za svaki zločin udvostručene jer su djeca bila mlađa od 12 godina, izvijestila je policija. 

Singlerina jamčevina postavljena je na 10 milijuna dolara. 11-godišnja kći koja je preživjela nekoliko dana nakon puštena je iz bolnice te se oporavlja od ozljeda, ali nije s majkom. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene