Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije obična mikrofonija

Policija se bavi zvukovima koji su se čuli umjesto Tuerkovog govora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čudni zvukovi koji su se na proslavi slovenskog Dana državnosti čuli kada je na otvorenoj pozornici pred parlamentom u Ljubljani sa svojim govorom nastupio predsjednik države Danilo Tuerk možda su bili namjerno izazvani, pa se time sada bavi policija, objavili su slovenski mediji.

Prijavu policiji da istraži sumnju kako se nije radilo o običnoj mikrofoniji nego namjernom ometanju predsjednikova govora dalo je slovensko ministarstvo kulture kao organizator proslave, nakon što je zaključilo da su mikrofoni bili ispravni i da je ozvučenje radilo ispravno kod nastupa ostalih govornika i sudionika proslave.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Gordan Jandroković i Urška Klakočar Zupančič Prijateljska suradnja Otvorena pitanja ne utječu na odnose Zagreba i Ljubljane: "Mi ćemo pomagati koliko god bude trebalo, kao što ste vi nama"

Rezultati istrage za sada nisu poznati, javila je Slovenska televizija. Slovenija svoj Dan državnosti, u spomen na proglašenje državne neovisnosti, slavi svake godine 25. lipnja, istog dana kao i Hrvatska. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene