Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija RS zaplijenila veću količinu oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Republike Srpske u četvrtak je na području Trebinja i Bileće, u istočnoj Hercegovini, pretresla 28 lokacija i zaplijenila veću količinu oružja i eksploziva, priopćio je u četvrtak Centar javne sigurnosti Trebinje.

Načelnik trebinjskog Centra javne sigurnosti Goran Zubac izvijestio je da je zaplijenjeno desetak pušaka različitih vrsta, tridesetak bombi, "veća količina" eksploziva u originalnim vojnim pakiranjima te veća količine streljiva svih kalibara, više granata i mina.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Domagoj Mikić, novinar Nove TV rekordna zapljena Kako je pala uigrana ekipa? "Ovo postrojenje teško da možete nabaviti na internetu ili obližnjoj trgovini"

U akciji koja je izvedena radi prikupljanja dokaza za kaznena djela dvadesetak osoba, sudjelovalo je 250 policajaca, priopćila je trebinjska policija.

Današnja akcija zaplijene oružja na području Trebinja i Bileće jedna je od najmasovnijih poslijeratnih policijskih intervencija u tom dijelu Hercegovine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene