Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendirani policajci

Policija pronašla 7,2 milijuna dolara u zračnoj luci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim porijekla novca zaplijenjenog u Panami, pokušava se ustanoviti kako su kovčezi "prošli" nekoliko policijskih i carinskih kontroli prije ulaska na let.

Ukupno 7,2 milijuna američkih dolara pronašla je i zaplijenila policija u zračnoj luci u Panami. Suma u novčanicama od 100 dolara bila je raspoređena u osam kofera a oni su, javlja CNN, uočeni na skrovitim mjestima u zrakoplovu koji je letio iz Hondurasa.

Pročitajte i ovo Ilustracija opasan put Silovatelji i otmičari vrebaju: "Dvojica ili trojica te zgrabe i siluju, a onda dođe sljedeći i opet te siluje, ako vrištiš, tuku te" Avion izletio s piste i zabio se u automobil - 1 Hitno slijetanje VIDEO Sudarili se avion i auto: "Bilo je očito da ide prebrzo, iz guma se dimilo"

Istražitelji smatraju kako je najvjerojatnije riječ novcu koji pripada narkokartelima. Osim porijekla zaplijenjenog novca, pokušava se ustanoviti kako su kovčezi ''prošli'' nekoliko policijskih i carinskih kontroli prije ulaska na let.

VIDEO Kokain vrijedan 6 milijuna eura skriven među bananama u više trgovačkih centara

Suspendirano je nekoliko desetaka policajaca te su uhićene tri osobe u međunarodnoj zračnoj luci Tocumen u Hondurasu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene