Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istrage u Rusiji

Policija pretražila domove oporbenih čelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pretražila domove nekoliko čelnika ruske oporbe, objavila je ruska agencija Interfax pozivajući se na priopćenje policije.

Antikorupcijski bloger Aleksej Navalni, čelnik Lijeve fronte Sergej Udalcov i čelnik pokreta Solidarnost Ilja Jašin su neki od čelnika u čije je stanove došla policija.

Savezni ured za istrage priopćio je da su pretrage na ukupno 10 lokacija obavljene 'u vezi s istragom o nasilju protiv policije tijekom prosvjeda uoči inauguracije predsjednika Vladimira Putina 6. svibnja'.

Pročitajte i ovo Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski Ilustracija Sve razotkrili Procurio tajni plan ruskih obavještajaca: Do detalja isplanirali kako će jednu državu uhvatiti u svoje kandže

>> Ponovno uhićeni čelnici ruske opozicije

Na skupu koji je oporba organizirala 6. svibnja okupilo se oko 15.000 ljudi, a kasnije je došlo do sukoba s policijom u kojem je ozlijeđeno više desetaka osoba. U Moskvi je za sutra zakazan novi prosvjedni skup oporbe. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene