Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Policija potvrdila smrt Paule Clennell

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija potvrdila je da je jedno od dvaju tijela koje je pronašla kod Ipswicha nestala Paula Clennell, prostitutka za kojom se traga proteklih nekoliko dana.

Paula Clennell (24) je 'zadavljena', potvrdili su istražitelji, pa se tako broj ubijenih žrtava na tom području službeno popeo na četiri. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osumnjičeni za ubojstva prostitutki bio je čudak Slika nije dostupna Uhićen Trbosjek iz Ipswicha?

Identitet petog ženskog tijela za koje se pretpostavlja da bi mogla biti Annette Nicholls (29), isto prostitutka, još nije službeno potvrđeno.

Paula Clennell, čije je tijelo pronađeno u utorak, rekla je ovog
vikenda u razgovoru za postaju ITV da je svjesna rizika, ali da će nastaviti s radom. U isto vrijeme već je trajala potraga za serijskim ubojicom prostitutki u Ipswichu. 

'Treba mi novac', rekla je Paula, ne pokazujući lice kamerama.
Kako piše Guardian, Clennell je majka triju djevojčica, a mnogi mediji također navode kako je bila ovisnica.

Od 2. do 12. prosinca kod Ipswicha, grada sa 140.000 stanovnika na istoku Engleske, pronađeno je ukupno pet trupla. 

S današnjim policija je službeno identificirala četiri. Pored Paule Clennell, riječ je o Tanji Nicol (19), Gemmi Adams (25) i Anneli Alderton (24). Sve su bile prostitutke.

Britanski tisak uspoređuje ovu aferu s ubojstvima Jacka Trbosjeka koji je ušao u povijest ubivši pet prostitutki u Londonu 1888. godine. Policija mu nikada nije ušla u trag. 

'Novog' Jacka Trbosjeka za kojim policija intezivno traga, a na slučaju je angažirano čak stotinu policajaca, mediji nazivaju 'Trbosjekom iz Ipswicha'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene