Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijelo vrijeme parkirani u zgradi

Policija iz Miamija na šest godina zametnula 300 novih vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozila vrijedna četiri milijuna dolara šest su godina bila parkirana u zgradi u sjeverozapadnom dijelu grada i nitko ne zna zašto, ali kupuju se nova vozila

Mnogi vlasnici novog automobila brinu se hoće li njihov limeni ljubimac privući neželjene poglede sumnjivih osoba koje bi se možda mogle odlučiti na trajnu "posudbu", ali gradski oci u Miamiju nemaju takvih problema. Oni su, naime, sami uspjeli zametnuti gotovo 300 Toyota Priusa kupljenih za policiju Miami-Dade okruga.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

>> Posjetili smo skladište policije: Nećete vjerovati što sve ljudi gube!

Gradonačelnik Carlos Gimenez odmah je naredio istragu kako je bilo moguće da nova vozila vrijedna četiri milijuna dolara šest godina budu parkirana u zgradi u sjeverozapadnom dijelu Miamija. "Želim znati tko je donio takvu odluku i zašto", komentirao je slučaj gradonačelnik Gimenez, javlja El Nuevo Herald.

Unatoč "pronalasku" gotovo 300 automobila i bijesu građana Miamija gradonačelnikov ured potrošit će još 2,6 milijuna dolara, kako su se dogovorili u utorak, da bi se kupila nova policijska vozila jer će im "trebati u budućnosti" s obzirom da se svakog mjeseca ošteti oko devet vozila koja su u uporabi. Ovoga puta kupit će "samo" 121 vozilo.Nakon što su se novinari u listopadu prošle godine počeli zanimati za "nestala" vozila policija je u svoj vozni park uključila 135 "starih" novih Priusa. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene