Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija dobila paket s ljudskim glavama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska postaja u gradiću Ascencionu na sjeveru Meksika dobila je poštom pokretni hladnjak u kojemu su se nalazile glave četvorice mlađih muškaraca, objavili su u utorak meksički mediji.

Na paketu je stajalo upozorenje "'njekcije, osjetljiv materijal. Oprezno rukovati.' Kad su policajci otvorili paket, u njemu nije bilo medicijskog materijala, nego hladnjak s glavama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZRAZILI SOLIDARNOST Ministarstvo vanjskih poslova snažno osudilo slanje sumnjivog paketa u ukrajinsko veleposlanstvo Slika nije dostupna Podnošenje prigovora Poštom ste poslali pošiljku i ona je izgubljena ili uništena? Imate pravo na naknadu štete, pročitajte što morate učiniti

Paket je još 14. listopada stigao u policijsku postaju u Ascencionu, oko 150 kilometara južno od Ciudad Juareza koji se nalazi na granici s SAD-om, izvijestili su mediji.

Zbog upozorenja na paketu, policajci ga nisu odmah otvorili nego su se u mjesnoj ambulanti raspitali kome bi mogao biti namijenjen. Nakon što se ni tada nije moglo ustanoviti kome je pošiljka namijenjena, paket je otvoren i u njemu otkriven stravični sadržaj.

Procijenjeno je da je riječ o glavama muškaraca u dobi između 25 i 35 godina.

Od početka godine, u borbama između sukobljenih narko kartela u Meksiku ubijeno je oko 3.500 ljudi. Najveći broj ubojstava dogodio se u pograničnim gradovima Tijuani i Ciudad Juarezu.

Samo u Tijuani u prva dva tjedna listopada ubijene su 104 osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene