Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija će ponovo ispitati Katzava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski predsjednik Moshe Katzav, umiješan u seksualni skandal koji bi ga mogao koštati položaja i zatvorske kazne do 16 godina, sutra će biti podvrgnut novom policijskom ispitivanju radi "dodatne istrage".

"Istražitelji će u službenoj predsjedničkoj rezidenciji u Jeruzalemu ponovo ispitati Katzava kako bi dopunili svoju istragu", kazao je glasnogovornik izraelske policije Micky Rosenfeld. 

Pročitajte i ovo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Odbio je objasniti taj najnoviji razvoj događaja jer je policija, naime, sredinom listopada objavila da je okončala tromjesečnu istragu tijekom koje je u pet navrata ispitivala izraelskog predsjednika.

Po okončanju istrage 16. listopada, policija je državnom odvjetniku Menahemu Mazouzu preporučila da optuži predsjednika Katzava za silovanje svoje bivše tajnice i jedne zaposlenice dok je obnašao dužnost ministra turizma.

Policija je također preporučila da se predsjednika pravno goni i zbog seksualnog uznemirivanja pet drugih žena, nedoličnih radnji, nesavjesnog obavljanja dužnosti te zbog ometanja pravde.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene