Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac iz New Jerseyja napravio je uistinu pravu horor scenu pred policajcima. gađao ih je vlastitom utrobom.


Taj gnusni incident odvio se prošle nedjelje u kući 43-godišnjeg Waynea Cartera, koji se zabarikadirao i nije dao policiji da uđe unutra, prenosi NBC New York. Policajci su intervenirali na dojavu o muškarcu koji prijeti da će si nanijeti ozljede nožem.

Vezani članci Policija, Njemačka Napad nožem u Njemačkoj: Pet osoba ozlijeđeno, jedna se bori za život Slika nije dostupna Užas ispred škole u Opatiji: Učenika je isjekao nožem i udario ga šakom u glavu

Dvojica policajaca su nasilno provalila u kuću te zatekla Cartera u kutu. Naredili su mu da odloži nož, no on ih je ignorirao te počeo bosti vlastiti trbuh noge i vrat. U tom trenutku policajci su upotrijebili suzavac, no to nije pomoglo. Carter, iako stravično ozlijeđen, gađao je policajce komadima vlastite kože i utrobe.

Policajci su se povukli, zatražili pomoć interventne postrojbe, koja je uspjela Cartera obuzdati, nakon čega je prebačen u bolnicu gdje se od ponedjeljka nalazi u kritičnom stanju.

Policijski poručnik John Heinemann smatra kako je Cartera na takvo ponašanje navela ili droga, ili teška psihička rastrojenost, no ništa slično u njegovom slučaju zasad nije potvrđeno. Policija nije podnijela nikakve prijave oko navedenog slučaja, zbog neobičnih okolnosti incidenta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.