Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor incident

Policajci ga htjeli smiriti a on ih gađao vlastitom utrobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz New Jerseyja napravio je uistinu pravu horor scenu pred policajcima. gađao ih je vlastitom utrobom.

Taj gnusni incident odvio se prošle nedjelje u kući 43-godišnjeg Waynea Cartera, koji se zabarikadirao i nije dao policiji da uđe unutra, prenosi NBC New York. Policajci su intervenirali na dojavu o muškarcu koji prijeti da će si nanijeti ozljede nožem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Dvojica policajaca su nasilno provalila u kuću te zatekla Cartera u kutu. Naredili su mu da odloži nož, no on ih je ignorirao te počeo bosti vlastiti trbuh noge i vrat. U tom trenutku policajci su upotrijebili suzavac, no to nije pomoglo. Carter, iako stravično ozlijeđen, gađao je policajce komadima vlastite kože i utrobe.

Policajci su se povukli, zatražili pomoć interventne postrojbe, koja je uspjela Cartera obuzdati, nakon čega je prebačen u bolnicu gdje se od ponedjeljka nalazi u kritičnom stanju.

Policijski poručnik John Heinemann smatra kako je Cartera na takvo ponašanje navela ili droga, ili teška psihička rastrojenost, no ništa slično u njegovom slučaju zasad nije potvrđeno. Policija nije podnijela nikakve prijave oko navedenog slučaja, zbog neobičnih okolnosti incidenta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene